Teatro en Illes Balears- Ibiza

Comèdia teatral 'La ley de la selva'

0 votos
Comèdia teatral 'La ley de la selva'
Comèdia teatral 'La ley de la selva'

Auditorio de Cas Serres

C/ Ernest Erhenfeld, s/n 07800 - Ibiza

Web oficial
13 de Octubre de 2017
Anticipada 5 €, venda a taquilla (1 hora abans de la funció) 10 €
Horario: 21:00

Obra de teatre 'La ley de la selva', a càrrec de la companyia eivissenca Rita Luna, i protagonitzada per Enrique Sánchez i Esther Serra.

'La ley de la selva' és una comèdia surrealista sobre el món de la parella protagonitzada per Lupe i Ricky, un matrimoni desgastat per la convivència i que dediquen a fer-se retrets contínuament fins que, un dia, succeeix una situació inesperada que canvia les seues vides. 'La ley de la selva' és una obra d'Elvira Lindo i és el primer muntatge professional de la companyia Rita Luna, que s'ha posat en marxa a Eivissa enguany sota la direcció de Maruxa Martos, després d'onze anys fent teatre no professional amb la companyia Y.

Maruxa Martos és un dels noms més coneguts de l'escena teatral a Eivissa, tant per la seua feina com actriu a la companyia GAT i la companyia Y, així com per la seua participació a diversos tallers i muntatges. També, tant Enrique Sánchez com Esther Serra tenen una llarga trajectòria a companyies locals com GAT, Y o La Experimental.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook