Teatro en Illes Balears- Ibiza

Mesa Para Tr3s

0 votos
qbb23
qbb23

Auditorio de Cas Serres

C/ Ernest Erhenfeld, s/n 07800 - Ibiza

Web oficial
15 de Septiembre de 2017
8 euros anticipada i de 15 euros en taquilla
Horario: 21:00

Espectacle de dansa 'Mesa para Tr3s', a càrrec de la Fritsch Company, Fundación Psico Ballet Maite León.

El projecte 'Mesa para Tr3s' compta amb la col·laboració d'Amaya Galeote, Patricia Ruz i Antonio Ruz, tres coreògrafs de dansa contemporània amb una llarga i reconeguda trajectòria artística, i té com objectiu explorar nous reptes artístics amb ballarins i actors amb discapacitat. D'aquesta manera el mateix coreògraf avala amb el seu treball la qualitat artística del projecte.

Fritsch Company és la companyia professional de la Fundación Psico Ballet Maite León, amb un total de 16 ballarins d'alt potencial artístic seleccionats de l'Escuela de Artes Escénicas Inclusivas. Aquesta companyia cerca la integració laboral de les persones amb diversitat física, psíquica, intel·lectual, del desenvolupament físic, psíquic i/o sensorial a través de les arts escèniques.

"Aquest espectacle arriba gràcies a l'acord que signat i que ha permès al Consell d'Eivissa incorporar-se a la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de titularitat pública", ha comentat el conseller insular d'Educació, Cultura, Patrimoni, Esports i Joventut, David Ribas, qui també ha senyalat que "des d'aquesta Institució volem potenciar la cultura com a element transversal d'integració amb apostes com aquesta".

La Fundación Psico Ballet de Maite León, impartirà també, un taller de dansa el dia 15 de setembre per a 20 persones amb diversitat física, psíquica i intel·lectual amb usuaris del Servei del Centre Ocupacional d'aquest Consell Insular, així com de diferents col·lectius.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook