Libros en Illes Balears- Ibiza

Presentación del Libro 'Biodiversitat Marina d'Eivissa' de Xavier Mas

0 votos
Presentación del Libro 'Biodiversitat Marina d'Eivissa' de Xavier Mas
Presentación del Libro 'Biodiversitat Marina d'Eivissa' de Xavier Mas

Centro de Cultura Can Jeroni

Calle de sa Talaia, s/n 07830 - Sant Josep

Teléfono: 971 801 513
Web oficial
27 de Abril de 2017
Horario: 18:30

El biòleg i fotògraf especialitzat en natura Xavier Mas Ferrà presenta aquest dijous a Can Jeroni el seu llibre "La biodiversitat marina a Eivissa", editat per Mediterrània Eivissa. Es tracta d'un recull de més de 350 fotos obtingudes durant els darrers quinze anys, acompanyades de textos en català que expliquen els ecosistemes marins a Eivissa i també alerten de la progressiva degradació de la mar i la pèrdua d'espècies. El Dr. José Benito Ruiz i el Dr. Antoni Box són els autors dels pròlegs. "La biodiversitat marina a Eivissa" ha estat, a més a més, el best seller local de Sant Jordi.

L'autor, Xavier Mas Ferrà, és llicenciat en Ciències Biològiques i especialista universitari en gestió de l'entorn costaner i en biologia subaquàtica. S'ha dedicat tant a la docència com a la investigació i ha participat en 17 campanyes oceanogràfiques, en el seguiment de tres reserves marines i de la pesca artesanal a Balears. La seua passió per la mar va començar als 16 anys durant un campament d'estiu, quan va fer la seua primera immersió de busseig. Actualment té el títol d'instructor de set modalitats de busseig per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques i practica busseig en apnea. Les hores passades davall la mar l'han convertit en un observador privilegiat de les espècies marines i el seu comportament.

Com a fotògraf, Mas Ferrà ha estat guardonat amb diversos premis. Concretament, ha rebut 140 distincions en concursos de fotografia, destacant el Memorial María Luisa, Montphoto AEFONA, IFWP, Glazlichter, MIFA, Mamara Underwater Festival, Beneath the Sea, Memorial Climent Picornell i Internacional Color Awards. També ha estat implicat en l'organització de congressos i ha participat en diverses exposicions sobre fotografia. És també coautor, juntament amb Xavier Canyelles, del llibre "Peixos de les Illes Balears".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados