Libros en Illes Balears- Ibiza

Presentació dels llibres 'Potros salvajes y mujeres entre flores. Microrelatos para reir y soñar

0 votos
 Presentació dels llibres 'Potros salvajes y mujeres entre flores. Microrelatos para reir y soñar'
Presentació dels llibres 'Potros salvajes y mujeres entre flores. Microrelatos para reir y soñar'

Biblioteca Municipal de Eivissa

Avinguda Ignasi Wallis, 26 07800 - Ibiza

Teléfono: 971 31 01 11
Web oficial
14 de Septiembre de 2018
Horario: 20:00

Presentació dels llibres 'Potros salvajes y mujeres entre flores. Microrelatos para reir y soñar' i 'Valiente. Poesía mágica', de l'autora Maria Vila Rebolo

Segons paraules de la mateixa autora, ha escrit els poemes que componen "Valiente. Poesía mágica" durant els últims tres anys. Gairebé totes les poesies són fruit de la inspiració, poemes "donats". El 10% dels beneficis recaptats amb aquest llibre van destinats a projectes de protecció dels drets humans de la infància d'Eivissa i Formentera. L'autora etiqueta la seva obra dins de la poesia social.

Pel que fa al llibre "Potros salvajes y mujeres entre flores. Microrelatos para reir y soñar", Maria Vila Rebolo qualifica aquesta obra com un llibre de ficció. Són relats curts nascuts d'una particular manera d'observar la realitat, des de la ironia, però també des de l'esperança de la utopia. Es podrien classificar en tres tipus: relats d'humor eixelebrat amb influències de Woody Allen, relats de crítica social inspirada inconscientment per Eduardo Galeano; i relats per somiar, com a alternativa, carregats de confiança en l'ésser humà.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook