Exposiciones en Illes Balears- Ibiza

XXIII PHotoESPAÑA

0 votos
XXIII PHotoESPAÑA
XXIII PHotoESPAÑA

Ajuntament de la Ciutat d'Eivissa

C/ de Canàries, 35 07800 - Ibiza

Web oficial
del 1 de Julio al 31 de Agosto de 2020
Gratuito

Balcons del barri de la Marina
XXIII edició del festival PHotoESPAÑA · Els balcons del barri de la Marina es converteixen en una galeria a l'aire lliure per a exposar les fotografies del XXIII festival PHotoESPAÑA

L'Ajuntament d'Eivissa ha col·laborat enguany amb la XXIII edició del festival PHotoESPAÑA, una edició que ha estat marcada per la pandèmia i el confinament dels darrers mesos.
L'organització del festival va decidir fer una crida a nivell nacional perquè els ciutadans compartissin imatges preses des dels seus balcons i habitatges amb la idea de fer una gran exposició urbana a tot el territori després de reunir més de 63.000 imatges.

Un equip de PHotoESPAÑA ha fet una tria de les fotografies d'Eivissa i n'ha seleccionat cinquanta per poder penjar dels balcons a partir del dia 25 d'aquest mes de juny. Eivissa es converteix així en una de les 50 ciutats d'Espanya que participen en aquest esdeveniment artístic d'àmbit nacional.

Desprès de l'èxit de la proposta, convertida en un esdeveniment col·lectiu en la qual milers de persones hi han participat pujant a les seves xarxes socials les fotografies sota el hashtag #PHEdesdemibalcón, l'Ajuntament d'Eivissa, de la mà de l'AAVV de la Marina, busca la col·laboració del veïnat del barri de la Marina per poder comptar amb balcons on penjar aquestes fotografies. En aquesta iniciativa també col·labora l'Associació de Comerciants del barri.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Exposició de pintures de Renato Steinmeyer

Exposiciones

Exposició de pintures de Renato Steinmeyer

Lugar: Sa Nostra Sala - Ibiza

Fecha: del 8 de Julio al 14 de Agosto de 2020

Obras de los pintores Narciso Puget [leer +]
Exposición permanente del Museo Puget

Exposiciones

Exposición permanente del Museo Puget

Lugar: Museo Puget - Ibiza

Fecha: Todo el año

Obras de los pintores Narciso Puget [leer +]