Miércoles, 27 Mayo 2020

Conciertos en Illes Balears- Ibiza

'Una nit de musical' de l'Orquestra Simfònica Illes Balears i Àngels Gonyalons

0 votos
'Una nit de musical' de l'Orquestra Simfònica Illes Balears i Àngels Gonyalons
'Una nit de musical' de l'Orquestra Simfònica Illes Balears i Àngels Gonyalons

Auditorio de Cas Serres

C/ Ernest Erhenfeld, s/n 07800 - Ibiza

Web oficial
17 de Mayo de 2019
10 €
Horario: 20:30

L'Auditori Cas Serres d'Eivissa acollirà tot un espectacle de Broadway amb el concert Una nit de musical. L'Orquestra Simfònica Illes Balears amb l'actriu i cantant Àngels Gonyalons interpretarà fragments d'algunes de les peces més famoses de Broadway, sota la direcció de Pablo Mielgo. És un concert per a tots els públics que ja va ser un èxit el 2017 en el Teatre Principal de Palma, estrenat en la programació de Fira B!, i que ara arriba a Eivissa.

Han presentat el concert aquest migdia a Eivissa la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, la vicepresidenta del Consell d'Eivissa, Marta Díaz, i Marisina Marí de la Fundació Conciencia.

Una nit de musical serà un viatge de les escenes més reconegudes del teatre musical de tots els temps, tots els grans èxits d'aquest gènere musical com: Someone to watch over me, G. Gershwin; Dance 10, Looks: Three, M. Hamlisch; The Story of Lucy Jessy, S. Sondheim; Memory, A. Lloyd Webber; Send in the Clowns, S. Sondheim; Poema de l'Amic, V. de Moraes; I dreamed a dream, M. Schönberg; Rough an ready man, A. Razaf/A. Bellenda i Old friends, S. Sondheim.

Àngels Gonyalons és una actriu catalana, coneguda principalment pel seu treball a nombrosos musicals. Chicago, La botiga dels horrors o Quan Harry troba Sally ... són alguns dels títols de musicals que figuren en una trajectòria de tres dècades a la qual fa tres anys va incorporar, amb molt d'èxit, Sister Act. El 1994 creà, juntament amb Ricard Reguant, l'Escola de Teatre Musical Memory, la primera escola de teatre musical de l'Estat.

La recaptació del concert serà per a "Fundación Conciencia". Les entrades tenen un preu de 10 € i ja es poden comprar a la tenda Musicasa del carrer de Vicente Serra y Orvay, 5 (Eivissa).

Amb aquesta iniciativa es respon als objectius del Pla de Cultura de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears de promoure el mestissatge entre el món simfònic i altres àmbits musicals i que incentivi la participació de nous públics. També implementa les programacions adaptades als diferents sectors de públic i la col·laboració amb els consells insulars i ajuntaments.

Així es garanteix crear un espai per fomentar les orquestres entres els més joves de les Illes Balears i fer de l'accés a la cultura i a la informació un dels eixos centrals i promoure la igualtat d'oportunitats en les activitats culturals i lúdiques que tinguin lloc a la comunitat autònoma.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes cercanos

Aura Ibiza
> 864.43 mts de Auditorio de Cas Serres

El restaurante Aura ofrece una cocina tradicional y de vanguardia que mantiene los sabores tradicionales y los acompaña con diseño y buen gusto.   Como [leer +]

Provincia: Illes Balears- Ibiza | Localidad: Santa Eulària des Riu | Dirección: Ctra. de Sant Joan Km.13,5 | Tel: 971 325 356