Conciertos en Illes Balears- Ibiza

Back to School - Sant Jordi Music Festival

0 votos
Back to School - Sant Jordi Music Festival
Back to School - Sant Jordi Music Festival

Plaça de Sant Jordi, 1 07830 - Sant Josep

Web oficial
30 de Septiembre de 2017
Horario: 19:00

5a edició del Back to School. Aquest festival, creat per l'Associació Cultural Ses Barsetes de Sant Jordi en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Josep, ha comptat, des de la seva primera edició l'any 2013, amb algun dels millors grups eivissencs com Ho Femme Fatale, Uncle Sal, Illinois Central, Mrc, Indulgents, Arma Sonora, Stone Corners, Senyor Buho, Morning Drivers, Blind Seekers, a més de grans dj's com Alex Berlanga, Lost Angeles i Ric Jazzbo. I, per suposat, grans grups del panorama nacional com The Kleejoss Band i Els Braços.

Després d'un any 2016 increïble on el BTS es va consolidar en el món dels festivals, aquesta 5a edició s'afronta amb il·lusions renovades per part dels organitzadors, que prometen que hi haurà moltes sorpreses i molt bona música.
Enguany, i per començar amb bon peu, els grups eivissencs Apotropaico, Stone Corners i Ximple donaran la benvinguda a un dia carregat de bon rock.
El plat fort d'aquesta edició arribarà amb els bilbaïns Last Fair Deal i els barcelonins Imperial Jade, grups que s'han convertit en referència del panorama musical del nostre país. A més, Dj Jordi Cardona farà que la festa no decaigui entre actuació i actuació.
L'organització espera que entre tots els grups que participaran d'aquesta edició aconseguiran que el Back to School 2017 sigui recordat com un festival autèntic, senzill i honest on preval la música i el bon ambient.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook